Ontdek talent in diversiteit.

Ervaar hoe jouw bedrijf beter presteert met een team dat net zo divers is als het talent dat het bezit. Wij ontzorgen jou in de zoektocht naar kandidaten die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar jouw bedrijfscultuur verrijken met hun unieke inbreng.

DiversityJobs.nl prijzen

Kies de optie die het best past bij jouw wervingsbehoeften

1. Om te beginnen

Bij elke oplossing van DiversityJobs zit inbegrepen:

 • Optimale zichtbaarheid: Bereik maandelijks meer dan 50.000 geïnteresseerde bezoekers op DiversityJobs.nl.
 • Exclusieve on-campus promotie: Jouw vacature wordt persoonlijk onder de aandacht gebracht vanaf de nieuwe generatie op ruim 40 carrièrebeurzen, bedrijvendagen op (hoge)scholen en universiteiten en via studieverenigingen.
 • Zet in op de nieuwe generatie: Start met bouwen aan je naamsbekendheid als werkgever door in het vizier te komen bij de nieuwe generatie tot en met 10 jaar werkervaring, die gedreven zijn om bij vooruitstrevende werkgevers aan de slag te gaan.
 • Bouw aan je werkgeversmerk: Laat zien dat je een 'inclusieve' werkgever bent door daadwerkelijke betrokkenheid bij diversiteit te tonen en maak indruk op sollicitanten die dit essentieel vinden.
 • Eenvoudig en snel: Wij regelen alles, van vacatureplaatsing tot online en offline promotie, voor maximale impact en kwalitatief hoogwaardige kandidaten.

2. Kies jouw pakket

Optie 1: Starter Pack - € 450,-

 • 30 dagen actieve vacatureplaatsing op DiversityJobs.nl.
 • € 350,- voor elke extra vacatureplaatsing.
 • Sollicitatie-link naar eigen website of e-mailadres, zodat sollicitanten exclusief bij jou solliciteren.
 • Een inspirerend medewerkersverhaal op Careerstories.com.
 • Bouw aan een sterk werkgeversmerk met authentieke storytelling en verhoog je aantrekkingskracht op talent.

Optie 2: Premium Branding - € 650,-

Alles van optie 1, plus:

 • 60 dagen premium zichtbaarheid voor jouw vacature.
 • € 450,- voor elke extra vacatureplaatsing.
 • Deel tot twee unieke medewerkersverhalen en onderscheid je van de rest.
 • Bedrijfspresentatie op maat gedurende 12 maanden.
 • Vergroot je online zichtbaarheid en profileer jezelf als 'inclusieve' werkgever' die prioriteit geeft aan diversiteit en inclusie.

Optie 3: Maximale Impact - € 1350,-

Al het bovenstaande, plus:

 • Verzeker je van optimale zichtbaarheid met een jobslot gedurende 12 maanden.
 • € 550,- voor elke extra jobslot met een looptijd van 12 maanden.
 • Deel tot drie boeiende medewerkersverhalen die jouw werkgeversmerk versterken.
 • Doorplaatsing bedrijfsprofiel naar Mployrs.com, onder meer binnen de categorie "Diversiteit & Inclusie".
 • Vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid als werkgever op basis van jouw unieke werkwijze en eigenschappen.
 • Social Media push: ons ambassadeurs­netwerk verspreidt jouw vacature proactief onder de ideale kandidaten via Social Media (LinkedIn, FB, INSTA).

3. Neem snel mensen aan

Tijd is geld in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag. Wachten is geen optie. Diversiteit en inclusiviteit zijn essentieel voor het welzijn en succes van elke organisatie. Grijp nu je kans om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een inclusievere werkomgeving, één vacature tegelijk.

Klaar om impact te maken? Aanmelden bij ons is supersnel en moeiteloos. Stuur ons gewoon je vacaturetekst of een link naar de vacature op je eigen site, en wij doen de rest. Jouw vacature wordt bij ons optimaal gepresenteerd en valt zeker op. Gemak, snelheid, en zichtbaarheid – dat is wat we jou beloven!

Start nu en upload je vacature

Wat je ook kiest, dit krijg je standaard bij ons:

Jouw vacature wordt gepromoot door middel van de krachtige combinatie van offline & online kanalen.
Bereik maandelijks tienduizenden mensen die actief op zoek zijn naar werkgevers die diversiteit nastreven.
Unieke branding van vacatures en extra promotie door ambassadeurs van DiversityJobs via social media.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer vacatures. Kom ik in aanmerking voor staffelkorting?
Zeker! Maximaliseer jouw zichtbaarheid als werkgever die diversiteit nastreeft, en bespaar! Profiteer van aantrekkelijke staffelkortingen bij het plaatsen van meerdere vacatures. Maak een vliegende start door je eerste vacature aan te melden en ontdek hoeveel je kunt besparen. Ons team neemt binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken die jouw investering nog waardevoller maken.
Bij DiversityJobs.nl groeit jouw voordeel met elke extra vacature die je plaatst. Laat deze kans om te besparen en tegelijkertijd jouw bereik te vergroten dus niet aan je voorbijgaan.
Ik wil dezelfde vacature(s) ook plaatsen op één van jullie andere niches. Is er een combinatiekorting mogelijk?
Absoluut, met onze combinatiekortingen haal je het maximale uit jouw wervingsinspanningen. Door jouw vacature(s) op meerdere van onze gespecialiseerde niches te plaatsen, zoals Startersfuncties.nl en TraineeshipVacatures.nl, vergroot je niet alleen jouw zichtbaarheid maar bereik je ook een specifiekere doelgroep die aansluit bij jouw vacature.
Het mooie is dat je eenvoudig gebruik kunt maken van deze optie via ons bestelformulier. Bij het plaatsen van jouw bestelling vind je de mogelijkheid om het doorplaatsen van een vacature naar een andere niche toe te voegen. Selecteer simpelweg deze optie en wij zorgen voor de rest, inclusief de aantrekkelijke combinatiekorting.
Dus, maximaliseer jouw bereik en geniet van de voordelen van ons opgebouwde netwerk. Vul het bestelformulier in en kies voor de optie die jouw vacature de exposure geeft die het verdient. Jouw ideale kandidaat is nu nog slechts een paar klikken verwijderd.
Kunnen we het aantal medewerkersverhalen vergroten om onze employer brand te versterken?
Jouw medewerkersverhalen zijn een krachtig instrument voor employer branding. Voor onze partners bieden we de service aan om deze verhalen te delen via ons platform Careerstories.com zodat de verhalen hun doelgroep bereiken al vóórdat ze jouw bedrijf gevonden hebben. Dit geeft potentiële kandidaten een levendig beeld van je organisatiecultuur en de mensen die deze vormgeven.
Elk verhaal draagt bij aan het unieke narratief van jouw bedrijf en vergroot de aantrekkingskracht op talent dat waarde hecht aan authenticiteit en bedrijfscultuur. Ons team is er om je bij te staan in het creëren van betekenisvolle content die hen inspireert.
Door jouw medewerkersverhalen te delen, vestigen we samen de aandacht op wat jouw bedrijf onderscheidt. Na het plaatsen van je bestelling zullen we contact met je opnemen en samen de opties doornemen om jouw werkgeversmerk effectief te versterken.
Hoe brengen jullie onze organisatie en vacatures onder de aandacht bij toptalent?
Wanneer je kiest voor DiversityJobs.nl, investeer je niet alleen in een breed online platform, maar ook in een krachtig netwerk dat jouw organisatie en vacatures promoot op plaatsen die er echt toe doen. Onze aanwezigheid op belangrijke evenementen, zoals vakbeurzen, bedrijvendagen en carrière-evenementen op hogescholen en universiteiten, stelt ons in staat om zowel veelbelovend nieuw talent als ervaren professionals die diversiteit waarderen, direct te bereiken.
Daarnaast zorgt ons eigen socialemediabereik ervoor dat jouw vacatures maximale zichtbaarheid krijgen binnen een divers en geëngageerd publiek. Maar onze dienstverlening gaat nog een stap verder. Dankzij ons ambassadeursnetwerk, bestaande uit invloedrijke professionals en enthousiaste talenten binnen diverse sectoren, krijgt jouw organisatie een persoonlijke touch en extra boost in de promotie.
Deze ambassadeurs delen jouw vacatures en bedrijfsverhaal via hun persoonlijke socialemediakanalen op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram, waardoor jouw bereik exponentieel groeit en de relevantie toeneemt. Ze richten zich specifiek op groepen die voor jou het meest waardevol zijn, waardoor jouw vacatures niet alleen breed worden verspreid, maar ook gericht aankomen bij de doelgroep die je wilt aantrekken.
Kiezen voor DiversityJobs.nl betekent dus kiezen voor een gelaagde marketingstrategie die zowel de breedte als de diepte opzoekt, waarbij jouw organisatie en vacatures de aandacht krijgen die ze verdienen - online en offline, direct en via ons unieke ambassadeursnetwerk.