Over ons

ONZE MISSIE

We zetten ons in voor een arbeidsmarkt waar elk talent erkend wordt. Door unieke professionals te koppelen aan werkgevers die diversiteit & inclusie omarmen. Zo werken we samen aan een toekomst waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Hoe het begon

DiversityJobs.nl is ontstaan vanuit De Carrièrebus, die al 15 jaar studenten op (hoge)scholen en universiteiten van carrière-advies voorziet. We merkten dat jongeren bedrijven opzoeken die waarde hechten aan diversiteit. Met deze trend en de steun van vooruitstrevende werkgevers, lanceerden we DiversityJobs.nl.

Bij ons gaat het verder dan alleen het matchen van kandidaten met vacatures. We verbinden werkzoekenden met werkgevers die dezelfde waarden nastreven, wat leidt tot succesvollere en duurzamere arbeidsrelaties.

Waarom DiversityJobs.nl?

Voor werkzoekenden: DiversityJobs.nl is meer dan een gewone vacaturesite. Wij bieden een uitgebreid aanbod van aantrekkelijke banen bij werkgevers die jou écht waarderen. Daarnaast staan onze ervaren loopbaanadviseurs voor je klaar met persoonlijk advies over banen en werkgevers die perfect bij jou passen. Ook ondersteunen we je met een CV-check en/of LinkedIn-profielanalyse. Bekijk nu onze vacatures.

Voor werkgevers: Toon je inzet voor diversiteit door hier je vacatures te plaatsen en bereik je doelgroep effectief, zowel online als fysiek op hogescholen en universiteiten. Ontdek onze unieke diensten.

Ons Doel

We zetten ons in voor een arbeidsmarkt waar iedereen gelijk is, ongeacht afkomst, geslacht of achtergrond. Samen met gelijkgestemde bedrijven creëren we de beste kansen voor een inclusieve carrière.

Join the Movement

Of je nu een organisatie bent die divers talent omarmt of een professional op zoek naar een inclusieve werkgever – wij zijn de verbindende factor.

Samen bouwen we aan een werkplek waar iedereen telt.

Neem contact met ons op

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Word onderdeel van ons team

We zijn in volle groei en zoeken voortdurend naar gedreven talent om samen nog sneller te groeien!

Jouw privacy

Bij DiversityJobs.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@diversityjobs.nl.