Arcady

Logo van Arcady
Meer weten over Arcady als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Zwolle
  • Actief in Nederland
  •  20% / 80%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  •  25 medewerkers
  •  ICT/ Consulting

Word jij Arcadian?

Jij wil vooroplopen. Meer dan één stap. Dat snappen wij. Daarom geven wij jou die voorsprong.

Making the difference.

Arcady. De bijnaam van Polaris. Inderdaad de Poolster, de helderste ster van sterrenbeeld de Kleine Beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Zoals wij dat ook zijn. Precies waarom klanten voor ons kiezen.

Als Arcadians lopen wij graag voorop. In kennis, data en expertise, maar ook in soft skills als strategisch denkvermogen en communicatie vaardigheden. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijk leiderschap. Op deze manier weten wij onze kennis en expertise om te zetten naar business value voor de opdrachtgever. En daar maken wij het verschil.

Wij houden van het vieren van successen. Hoe groot of klein die ook zijn. Want het gaat om het resultaat. Techniek is geweldig en wij vinden het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt ingezet. Processen verbeteren, complexiteit wegnemen of nieuwe markten veroveren. Wat het technologische vraagstuk ook is: het draait om die business value.

Maar wij durven ook grenzen te verleggen en status-quo’s te challengen. We nemen simpelweg geen genoegen met ‘het zal wel goed zijn’. Dat zit niet in ons. We gaan altijd voor het maximale.

Positieve energie. Fun. Enthousiasme. Dat is wat Arcady bijzonder maakt. En anders dan de rest. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het werk ook gewoon heel leuk is. Dat je het gezellig hebt met je collega’s, met elkaar kan lachen en dat er een fijne sfeer hangt. Uiteindelijk ga je hier beter van presteren. Daarom creëren wij ruimte voor borrels en gamen. Organiseren wij dikke party’s en hebben we een 3D printer voor de fun. Dat hoort er allemaal bij als Arcadian.

Over ons.

Wij houden van uitdagingen. Want daarvan maken wij oplossingen. Slimme software met impact. Op merken en mensen. Voor vandaag en morgen.

Consultancy.

Adviezen geven en actuele kennis delen. Want met nieuwe inzichten ontstaan nieuwe wegen. En de slimste oplossingen. Daar komt onze klant verder mee.

Agile Software Development.

Vooroplopen doe je met software die werkt en voor je werkt. Precies wat wij ontwikkelen. Front-end en Back-end. Voor betere processen en resultaten. Voor nieuwe markten en kansen. Voor bedrijven die net als wij snappen dat de toekomst digitaal is.

Arcademy.

Workshops, traineeships en meer. Je vindt het allemaal in onze Arcademy. Verzorgd door onze eigen Arcadians. Pure kennisdeling door en voor koplopers.

Meer weten over Arcady als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Bouw aan jouw toekomst

En aan die van 17 miljoen anderen.

Ja, dat is de impact die jij hebt. En maakt. Die we sámen maken. Bij Arcady bouwen we aan ieders toekomst. Met software oplossingen en strategieën die bedrijven en mensen in beweging zetten. Vernieuwend? Natuurlijk. Verrassend? Ook. Resultaatgericht? Altijd.

Herken jij je in onze taal? Spreek je ook nog eens vloeiend UI Design, Angular, JavaScript, .NET Core en alle andere talen van vandaag en morgen? Dan heb jij wellicht Arcady DNA. Check snel al onze openstaande vacatures.

Sfeerimpressie

Contact

Arcady
Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle
T: 038-7601060
Werken bij Arcady