a.s.r.

Logo of a.s.r.
Meer weten over a.s.r.?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Verzekeringen
  •  Utrecht, NL
  •  59% man / 41% vrouw
  •  Gem. leeftijd 42 jaar
  •  9.600 medewerkers
  •  Actief in Nederland

Werken bij a.s.r.

a.s.r. helpt mensen, met diensten en producten die niet alleen goed zijn voor nu, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten. a.s.r. is een verzekeraar die door duurzame keuzes aan te bieden het verschil wil maken. Nu, later en altijd.

Bij a.s.r. reiken we je alle handvatten aan voor optimaal werkgeluk. Zo krijg je nu veel invloed over hoe jij je baan vormgeeft, een hybride werkomgeving waar ideeën en initiatieven worden aangemoedigd, en een breed scala aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je later een rugzak aan ervaring en kennis waardoor je alles uit je loopbaan en je leven kan halen. En altijd maak je duurzame impact.

Over a.s.r.

a.s.r. behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. We bieden producten en diensten op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer.

Jij doet het bij a.s.r.

Wil jij tijdens je studie waardevolle werkervaring opdoen? We hebben regelmatig plek voor meewerkstages, afstudeeropdrachten en bijbanen naast je studie. Studeer jij binnenkort af? Geef jouw carrière een vliegende start met ons traineeship of één van onze uitdagende startersfuncties.

Company video