Op dit moment vertegenwoordigt het bedrijfsleven nog geen realistische afspiegeling van de maatschappij. Toch erkennen steeds meer bedrijven het belang van diversiteit op de werkvloer met een levendige mix van mensen van diverse afkomst, leeftijd, sekse, etc. Diversiteit zorgt er namelijk voor dat een organisatie optimaal gebruik kan maken van het aanwezige talent. Talent is al schaars en wordt door de vergrijzing alleen maar schaarser. Vandaar dat het voor een organisatie van essentieel belang is om gebruik te maken van al het aanwezige talent. Aan de andere kant vormen vooroordelen en (cultuur)verschillen voor multicultureel talent vaak nog een barrière op weg naar de top.Diversity Employers, vacatures, werkgeversnieuws en meer...

Diversityjobs.nl is hét online platform dat jong talent met verschillende achtergronden in contact brengt met werkgevers die diversiteit nastreven. Op het platform vind je o.a. bijbanen, stages, startersfuncties, traineeships, vacatures, uitgebreide werkgeversprofielen en carrièrenieuws die je helpen om de werkgever te vinden die bij jou past. De werkgevers op dit platform staan open voor elke sollicitant. Hun selectieproces wordt dus niet beïnvloed door jouw leeftijd, etniciteit, seksuele voorkeur, geslacht, handicap, sociale status of religieuze opvattingen. De belangrijkste criteria die ze hanteren is dat je de juiste vaardigheden en werkethos bezit ‘to do the job’!


Diversiteit in Nederland

De demografie van Nederland bevat een rijke doorsnede van mensen uit de hele wereld. Werkgevers putten graag uit deze talent pool om hun personeelsbestand te verrijken en hun kennis en expertise te vergroten. In Nederland worden dagelijks meer dan 200 talen gesproken wat het één van de meest ‘diverse’ landen ter wereld maakt.


Vacatures zoekenZoek hier naar Diversity Employers

Met Diversityjobs.nl is het voor multicultureel talent eenvoudig om een geschikte baan én een passende werkomgeving te vinden. Diversityjobs.nl streeft ernaar om het meest complete en actuele overzicht te bieden van vacatures bij diversity employers!

Om jou onnodige moeite te besparen én omdat we het belangrijk vinden dat jij direct kan solliciteren bij de werkgever van jouw keuze, is het niet nodig om een profiel aan te maken op ons platform. Wel kun je bij ons terecht voor persoonlijk carrièreadvies, workshops & trainingen of het laten checken van je cv op maat. Eén van onze carrièrecoaches zal dan contact met je opnemen voor een telefonische afspraak.

Kortom, meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan voor:

  • een persoonlijke cv-check op maat;
  • hulp bij het vinden van een passende baan;
  • hulp bij het vinden van dé werkgever die bij jou past;
  • een persoonlijk oriëntatie- of coachingsgesprek;
  • gerichte tips voor het voorbereiden van je sollicitatie.

Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe diversity employers, relevant carrièrenieuws en nuttige sollicitatietips, nodigen we je graag uit om ons te volgen via Twitter en/ of Facebook.Gratis en persoonlijk carrièreadvies voor hoogopgeleide studenten en young professionals via De Carrièrebus

De Carrièrebus helpt studenten met het maken van betere carrièrekeuzes. Of je nou op zoek bent naar een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie, traineeship of meer informatie over werkgevers, solliciteren, salaris, etc., De Carrièrebus helpt je graag met een persoonlijk advies, coaching, training of workshop.

De Carrièrebus kan je aan de hand van een gratis en persoonlijk adviesgesprek helpen met het opstellen van een cv en/ of sollicitatiebrief, je informeren over de laatste sollicitatietrends en over carrièremogelijkheden en werkgevers die bij jou passen. Daarnaast is De Carrièrebus gespecialiseerd in het geven van workshops, bijvoorbeeld over hoe je effectief kunt solliciteren via LinkedIn, non-verbale communicatie tijdens sollicitatiegesprekken, personal branding en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Mocht je meer willen weten over wat wij jou kunnen bieden, bezoek dan onze website www.carrierebus.nl of stuur een e-mail voor gratis carrièreadvies naar: gunay@carrierebus.nl.

Volg ons via , #Carrierebus of YourTalentGroup.Scroll verder naar beneden voor meer foto's.


Ik wil gratis carrièreadvies van De Carièrebus

ONZE ANDERE ONLINE PLATFORMEN:


Diversity Employers

Steeds meer werkgevers kiezen voor diversiteit op de werkvloer en introduceren allerlei extra voordelen zoals flexibel werken, werken in een aangepaste omgeving, etc. Ze willen graag dat werknemers zich betrokken en op hun gemak voelen. Meer betrokkenheid zorgt namelijk voor een hogere productiviteit in een team van divers talent dat samen optimale resultaten behaalt.
Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Gunay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jou normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)

Bent u werkgever? Klik dan hier