Pon10 en 11 maart 2020 Hoofdkantoor Leusden Meld je vóór dinsdag 8 oktober a.s.

Pon is op zoek naar 'high potentials' met leidinggevend talent en een (bijna) afgeronde WO master en niet meer dan twee jaar werkervaring. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar talenten met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond.

Pon

Pon is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale handels-, service- en productieorganisatie. Een veelzijdig bedrijf, met een breed aanbod. Bij Pon werken meer dan 13.000 medewerkers bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen. Met onze producten en diensten willen we toegevoegde waarde leveren voor de klant. Onze verschillende bedrijfsonderdelen bieden stuk voor stuk toonaangevende producten aan. bij Pon vind je A-merken zoals Volkswagen, Audi, Porsche, Seat en Skoda, maar ook MAN en Lamborghini. Maar is veel meer dan auto's en bedrijfswagens. Wij zijn voor de Nederlandse en Scandinavische markt de distributeur van de producten van Caterpillar, zoals grondverzet en scheepsmotoren. Daarnaast is Pon één van 's werelds grootste fietsfabrikanten met merken zoals Gazelle, Focus, Raleigh en Cervelo.

Het Management Traineeship van Pon

Ben je op zoek naar één van de meest veelzijdige en uitdagende traineeships van Nederland? Dan zit je bij Pon aan het juiste adres. Met 80 bedrijven in 32 landen is het aanbod enorm. Als trainee voer je drie projecten van zes maanden uit binnen verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel nationaal als internationaal. Met werkmaatschappijen in verschillende landen is de keuze enorm groot. Wil je werken voor Volkswagen in Nederland, PonCAT in Zweden of naar Singapore? De keuze is aan jou. De projecten zijn zeer divers van karakter en discipline en afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten. Dit zou dus kunnen variëren van Sales, Service, Marketing, Supply Chain of Finance. Daarnaast zal je twee maanden een sales of service project doen om ervaring op te doen met de ware 'roots' van Pon. Je bepaalt je eigen richting en wij bieden je veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, maar je wordt ook uitgebreid begeleid door je projectmanager, mentor en coach.

Naar wie zijn wij op zoek?

Pon is op zoek naar 'high potentials' met leidinggevend talent en een (bijna) afgeronde WO master en niet meer dan twee jaar werkervaring. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar talenten met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond. Andere studierichtingen sluiten we zeker niet uit. Daarnaast letten we sterk op jouw persoonlijkheid, de leidinggevende ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan, nevenactiviteiten, topsport of bijvoorbeeld een lange reis. We zoeken gedreven teamspelers met ambitie, ondernemerschap en oog voor commercie. Naast dat je analytisch sterk bent kan je anderen motiveren en ben je daadkrachtig. Ben jij dit gemotiveerde toptalent waarnaar wij op zoek zijn? Houd onze website in de gaten en meld je aan voor de Inhousedagen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Wanneer & hoe?

De Pon Experience Days vinden dit najaar plaats op 15 en 16 oktober. Meld je vóór dinsdag 8 oktober a.s. aan via een mail aan trainee@pon.com. Stuur ons jouw CV en geef ons 3 redenen waarom juist jij aanwezig moet zijn bij de één van de Experience Days. Geef bij jouw aanmelding tevens jouw voorkeursdatum aan. Een volledig overzicht van geplande Pon events tref je in onze evenementen kalender.