Ministerie van Defensievrijdag 19 juli 2019 Nelson Mandelapark, Amsterdam

Benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken als vrouw binnen Defensie? Schrijf je dan in voor ons Ladies Only Event op vrijdag 19 juli 2019 op het Kwaku Summer Festival te Amsterdam!

Over het LADIES ONLY event

Benieuwd naar de verhalen van vrouwelijke militairen en hun kijk op het werken als vrouw binnen Defensie? Schrijf je dan in voor ons Ladies Only Event op vrijdag 19 juli 2019 op het Kwaku Summer Festival te Amsterdam.Vanaf 13:00 uur is de inloop en om 14:00 uur vangt het programma aan. Het programma duurt tot uiterlijk 18:00 uur. We vertellen je graag alles over onze Defensie-organisatie en onze actuele vacatures. Ook zijn er voldoende vrouwelijke militairen van diverse krijgsmachtdelen en vakgebieden aanwezig die graag hun ervaringen met je delen. Kom gezellig langs en ga de gesprekken aan met de militaire dames. Zij zijn meer dan bereid om over hun avonturen en ervaringen te vertellen!Voor deze voorlichting krijg je een entreekaart, echter deze entreekaart geef je geen toegang tot het bezoeken van het concert.Deze voorlichting voldoet niet om te kunnen solliciteren bij de Marechaussee. Hier moet een aparte voorlichting voor worden gevolgd voorlichting beveiliger, wachtmeester algemeen opsporingsambtenaar of officier marechaussee).

Let op: deze dag is LADIES ONLY. Neem je een introducee mee? Zorg dan dat dit je zus, moeder, tante, vriendin of oma is.

Wil je zeker zijn van een gesprek met een vrouwelijke militair? Schrijf je dan snel in!