Achmea14 en 15 april 2020 Kantoor Achmea Apeldoorn

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Complexe vraagstukken. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, en ruim 12.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land.

Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom, een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarbij vormen de Achmea Management Traineeships (Management, Financieel en IT) een uitstekende start van een veelbelovende carrière. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Iets voor jou?

Achmea Inhousedag voor Traineeships

Tijdens de Inhousedag krijg je de mogelijkheid om bij Achmea een kijkje in de keuken te nemen. Je maakt kennis met de impact die wij hebben op het dagelijks leven van onze klanten. Daarnaast krijg je de kans om Trainees te spreken en te ontdekken hoe het nou echt is om bij Achmea als Trainee aan de slag te gaan. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe het is om te werken bij Achmea!

Studierichtingen:

  • Management Traineeship: geen specifieke studierichting.
  • Financieel Management Traineeship: financiële studierichting aangeraden (zoals bijvoorbeeld Finance, Accountancy, Control etc.)
  • IT Management Traineeship: geen specifieke studierichting.

Maar belangrijker is dat je wellicht interesse hebt om bij een verzekeraar te werken en dat je overweegt om een Traineeship te gaan volgen.