Achmea29 en 30 november 2018 Campus Apeldoorn

Doe mee aan de Centraal Beheer Cyber Battle – win 2500 euro en een stageplaats!!

Wil jij een nieuw product voor Centraal Beheer ontwikkelen om 1,2 miljoen klanten en bedrijven te beschermen tegen cyberrisico’s? Doe dan mee aan de 24-uurs Cyber Battle op 29 en 30 november op de campus in Apeldoorn. Tijdens deze battle pitch je met je team jullie idee en word je ondertussen bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van skimming, identiteitsfraude en cyber security. Kiest de Dragons’ Den jullie als winnaar dan krijg je met je team 2500 euro. Daarnaast maak je kans op één van de twee gave stageplaatsen bij Centraal Beheer. Meld je direct aan.

Centraal Beheer zoekt 3e of 4e jaars HBO/WO studenten met lef

Centraal Beheer vindt haar klanten erg belangrijk en doet er dan ook alles aan om nieuwe diensten te ontwikkelen om hulp te bieden bij dagelijkse ongemakken waar mensen of bedrijven geen tijd, geen zin of geen verstand van hebben. En jij kunt ons helpen! Tijdens de 24-uurs Battle krijg je een vraagstuk op het gebied van cyber security en ga je nadenken hoe Centraal Beheer haar klanten bewust kan maken van cyberrisico’s. Vind je het interessanter om een product of dienst te ontwikkelen die wij aan ICT-leveranciers kunnen bieden zodat zij hun MKB klanten op dit vlak kunnen helpen? Ook dat kan! Meld je uiterlijk 14 november aan door een mail te sturen naar Sylvia Wools.

De Battle is op 29 en 30 november op de Campus in Apeldoorn

De Battle start op donderdagmiddag om 16.00 uur en eindigt 24 uur later. Je kunt sparren met collega’s van Centraal Beheer en krijgt tips en tricks om tot creatieve ideeën te komen. Je leert in korte tijd onze organisatie kennen en ontmoet veel nieuwe mensen. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken. Jij hoeft alleen een slaapzak, luchtbed en slaapspullen mee te nemen!