VDLBreda HBO

Na het behalen van je technische hbo diploma ligt de wereld voor je open! Je zoekt een baan, waarbij je iedere dag wordt uitgedaagd en de kans krijgt om te leren, te groeien en te ontwikkelen. Als technisch specialist bij VDL Steelweld krijg je die kans! Bij ons werk je onder andere aan autonoom...

Technische Hbo starter

Na het behalen van je technische hbo diploma ligt de wereld voor je open! Je zoekt een baan, waarbij je iedere dag wordt uitgedaagd en de kans krijgt om te leren, te groeien en te ontwikkelen. Als technisch specialist bij VDL Steelweld krijg je die kans! Bij ons werk je onder andere aan autonoom rijdende industriële voertuigen, terwijl je ondertussen wat van de wereld te zien!

Jouw profiel:

 • Hbo starter elektrotechniek of mechatronica;
 • Je hebt kennis van montagetechnieken en elektronica (E-plan).
 • Je bent klantgericht beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent bereid tot reizen, en werken op locatie bij klanten.

 

Wat ga je doen?

Als technisch specialist bij VDL Steelweld ben je het technisch ‘geweten’ van de productieafdeling. Bij technische problemen tijdens assemblage en storingen op locatie, ben jij de specialist die wordt ingeschakeld. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en wanneer het nodig is mee te sleutelen. In deze rol zorg je voor de inbedrijfstellen van de voertuigen/producten. Dit kan zowel zijn in de fabriek als op locatie bij de klant. 

Wat bieden wij?

 • Een internationale flexibele werkomgeving;
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Winstdeling;
 • en goede begeleiding en de kans om te groeien in je functie en binnen de organisatie
 • Een prima start salaris 

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf:

Heb jij een passie voor techniek en interesse in een baan in de auto-industrie? Heb jij je altijd al afgevraagd hoe een auto gemaakt wordt en hoeveel robots hiervoor nodig zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! VDL Steelweld is een vooraanstaand leverancier van o.a. Jaguar Land Rover, Ford, Volvo en BMW. Wij leveren hen gerobotiseerde productieautomatiseringssystemen die we bedacht en ontwikkeld hebben om zo efficiënt mogelijk auto's in elkaar te zetten. Bij VDL Steelweld werk je in een hightech dynamisch bedrijf met een internationaal karakter. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Zweden, Roemenië, China, India en Amerika. Niet alleen worden de productielijnen van bekende automerken bij ons uitgedacht en op locatie geïnstalleerd, maar we ontwikkelen en assembleren ook special products zoals Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's) en havenwagens die rijden zonder bestuurder. Wij bieden jou dan ook uitdagingen op allerlei niveaus, waarbij je te maken krijgt met een breed scala aan handlings-, assemblage- en verbindingstechnieken voor uiteenlopende industriële toepassingen. Word jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doorlopend