PwCUtrecht WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Als Werkstudent Corporate Tax houd je je bezig met het totale belastingtraject van (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten. Je adviseert onder meer over fiscale aspecten van fusies en overnames, bedrijfsopvolging in al zijn varianten en persoonlijke financiƫle planning of global tax planning.

Wie ben je?

Je bent een ambitieuze fiscalist en wilt als werkstudent Corporate Tax een vliegende start aan je carrière geven. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf en je collega's halen.

  • Je bent een masterstudent met een universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie.
  • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze voortdurend nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.
  • Je werkt graag in een team.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Werkstudent Corporate Tax werk je samen met je collega's aan belastingvraagstukken voor (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten. Je houdt je bezig met fusies, overnames en bedrijfsopvolging, overleg en discussies met de belastingdienst en belastingrechter, persoonlijke financiële planning en global tax planning.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  • Je werkt samen met ervaren en inspirerende collega's van wie je veel kunt leren.
  • Je ontwikkelt jezelf voortdurend, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Een wereld vol kansen
Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

De vacature Consultant Corporate Tax valt binnen het werkveld Tax, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!

In het werkveld van Tax kan je als werkstudent op drie momenten instromen: najaar 2018, 1 februari 2019 en 1 mei 2019. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden een werkstudentschap te combineren met je afstudeerscriptie en is een andere startdatum in overleg mogelijk. Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure Tax of solliciteer direct via de button 'Solliciteren'.

Op dit moment kun je al solliciteren voor het instroommoment in het najaar 2018! Wees er snel bij gezien er een beperkt aantal plekken per afdeling beschikbaar zijn en de plekken nu al worden toegewezen. Solliciteren kan met CV, motivatiebrief en cijferlijsten.

Direct solliciteren

Doorlopend