PwCAmsterdam WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben je bezig met je master en wil je graag ervaren hoe het er bij PwC in de praktijk aan toe gaat? Dat kan als werkstudent. Studeer je Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? Meld je dan nu aan en ervaar hoe het is om te werken bij PwC.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je bent bezig met je master voor de universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Je wilt graag ervaren hoe het is om als fiscalist te werken;
 • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;
 • Je werkt graag in een team;
 • Je weet duidelijk te motiveren waarom je een carrière in de fiscaiteit én bij PwC ambieert.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Werkstudent Fiscaal Recht / Fiscale Economie werk je minimaal twee dagen per week als volwaardig teamlid in onze fiscale praktijk. Je geeft zelf aan welke werkdagen jouw voorkeur genieten. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt.

Binnen Corporate Tax kun je als werkstudent aan de slag in zes teams:

 • One Corporate Tax
 • Transfer Pricing
 • Mergers & Acquisitions
 • Real Estate
 • Financial Services
 • AEX

Wat bieden we je?

Als je bij PwC als werkstudent aan de slag gaat, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

 • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
 • Je ontvangt een laptop van de zaak.
 • Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstig werkgever.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC Nederland werken ruim 5000 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Een wereld vol kansen
Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

Solliciteer nu!

In het werkveld van Tax kan je als werkstudent op drie momenten instromen: najaar 2018, 1 februari 2019 en 1 mei 2019. Geef in je motivatie ook graag je voorkeur van team op. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden een werkstudentschap te combineren met je afstudeerscriptie en is een andere startdatum in overleg mogelijk. Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer direct via de button 'Solliciteren'. Solliciteren kan met CV, motivatiebrief en cijferlijsten.

Let op, er is per team slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het kan zodoende zijn dat er voor het gewenste instroommoment geen mogelijkheden meer zijn.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Direct solliciteren

Doorlopend