PonAlmere 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij een (aankomend) communicatie topper die klaar is om zichzelf te ontwikkelen en te bouwen aan je eigen carrière? Dan hebben wij voor jou een gave meewerkstage voor 32 tot 40 uur per week op de afdeling Corporate Communications bij Pon, een van Nederlands grootste multinationals.

In jouw stage krijg je de kans om alle verschillende onderdelen van het communicatievlak te zien binnen een grote en dynamische organisatie. Je levert een actieve bijdrage aan onze werkzaamheden en hebt de mogelijkheid om ook een creatieve bijdrage te leveren aan onze communicatieplannen.

Zomaar een werkdag van jou

Vandaag werk je op ons kantoor in Almere. ’s Ochtends kom je binnen en klets je met je collega’s bij over hoe het met je gaat. Daarna ga je aan de slag met ons intranet. Je schrijft een nieuwsbericht over een organisatie wijziging. Voordat je het plaatst, stem je met een van je collega’s de tekst nog even af. Daarna neem je contact op met een van de Pon-bedrijven voor het opnemen van een filmpje over een innovatief nieuw product. Tussendoor lunch je gezellig met een groep collega’s in ons bedrijfsrestaurant. In de middag heb je een meeting over de ontwikkeling van de nieuwe corporate website Pon.com en help je een van je collega’s nog met het plaatsen van een bericht in de Pon App. Dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Morgen werk je vanuit Leusden.

Ervaringen van onze huidige stagiair
Daan loopt nu stage bij ons. Hij is enthousiast: "Het is een mooie ervaring om binnen zo’n groot bedrijf mee te kunnen draaien, ervaring op te doen en waarde te kunnen toevoegen. Het halfjaarlijks terugkerende stagiaireweekend naar Wolfsburg is een leuke bijkomstigheid! Ik raad de stage zeker aan voor medestudenten op het communicatie-vakgebied.”

Wat vragen wij van jou?

Als stagiair Corporate Communications:

  • ben jij een derde- of vierdejaars WO of HBO student(e) met een grote affiniteit voor communicatie. Je studeert bijvoorbeeld bedrijfskunde, communicatie, communicatie en media design of commerciële economie.
  • ben jij creatief, initiatiefrijk en flexibel.
  • vind je het heerlijk om te multi tasken en meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden.
  • spreek en schrijf je naast Nederlands ook goed Engels.
  • heb je bij voorkeur al wat ervaring met het schrijven van teksten, het werken met een Content Management Systeem en kun je overweg met programma’s als Adobe Photoshop/Indesign.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een gave stageplaats voor 32 tot 40 uur in ons communicatie-team. Met z’n vijven vormen wij een hecht team en maken we graag ook veel lol met elkaar.

Je bepaalt zelf wanneer je start met je stage. Of dat nu in augustus, september of oktober is; wij vinden het prima. Wel willen we graag dat je minimaal 4 maanden bij ons blijft. Wil je langer blijven? Dat is geen probleem!

Uiteraard bieden we jou ook een royale stagevergoeding van € 450,- (op basis van 40 uur) en betalen we ook jouw reiskosten. Je werkt afwisselend op onze locaties in Almere, Leusden en Amsterdam.

Wie zijn wij?

Volkswagen, Swapfiets, Audi, Gazelle, Caterpillar en Greenwheels. Inderdaad, bekende merken. Maar wist je ook dat ze bij Pon horen? Pon is een van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie op het gebied van mobiliteit. Wereldwijd werken bij Pon bijna 14.000 collega's verspreid over 450 vestigingen in 33 landen.

De afdeling Corporate Communications is verantwoordelijk voor het internationale merk Pon. Wij begeleiden en faciliteren de Raad van Bestuur op gebied van (interne) communicatie. we vertalen bedrijfsdoelstellingen naar concrete activiteiten, ontwikkelen het corporate communicatiebeleid en zetten organisatievraagstukken om in relevante en effectieve boodschappen en communicatiemiddelen (magazines, apps, websites, presentaties, video’s, strategiedagen).

De mensen van Pon vormen het DNA van ons bedrijf. Onze mensen hebben de passie hebben om te presteren, krijgen ons vertrouwen en vrijheid. Plezier hebben in het werk is bij ons heel belangrijk, net als het nemen van de verantwoordelijkheid voor de manier waarop jij je werk uitvoert. Dat is ook de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan. 

Direct solliciteren

Doorlopend