PonDieren 40 uur 3-5 jaar HBO

In onze vestiging in Dieren zijn we per 18 februari 2019 op zoek naar een Marketing Communicatie Manager. Als Marketing Communicatie Manager geef jij uitvoering aan onderscheidende en creatieve crossmediale consumenten campagnes met als doel ons marktleiderschap in Nederland verder te verstevigen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt gewerkt met consumentenproducten in een A-merk omgeving.  
 • Je hebt succesvolle landelijke of internationale campagnes geïnitieerd en uitgerold.
 • Je hebt uitstekende projectmanagement vaardigheden en ervaring in het werken met reclamebureaus.
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Creativiteit, een pragmatische instelling en hands-on mentaliteit zijn jou niet vreemd.
 • Je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving en hebt een collegiale en flexibele instelling.  
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Je beschikt minimaal over:

 • Een afgeronde HBO opleiding (Marketing en/of Communicatie)
 • Ca. 3-5 ervaring in de trade marketing, marketing communicatie of brand management omgeving voor consumentengoederen
 • Aantoonbare affiniteit met online marketing.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

 •   Een marktconform salaris
 •   Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop. 

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Rineke Berkelder, via telefoonnummer 0313-429 836

Direct solliciteren

nog 2 weken