High SelectHoevelaken HBO/WO

Ben jij toe aan een eerste of tweede stap in je carrière en word jij er gelukkig van om mensen een stapje verder in hun carrière te brengen? Lees dan verder!

Junior HR-Adviseur 

Ben jij toe aan een eerste of tweede stap in je carrière en word jij er gelukkig van om mensen een stapje verder in hun carrière te brengen? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior HR-Adviseur, die het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, oog heeft voor de talenten van het individu en graag samenwerkt met HR collega’s om uitdagende projecten te voltooien.

Als Junior HR-Adviseur ga jij:

De kwaliteit van het High Select Traineeship waarborgen. Een belangrijke job, want het succes van High Select valt en staat bij de prestaties van jou en je team. Wat ga je doen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

/ Werving van nieuwe Trainees;
/ Sollicitatiegesprekken voeren en beoordelen sollicitant;
/ Sparren met Regiomanagers over de beste kandidaat voor een project;
/ Contact onderhouden via telefoon en e-mail met potentiële Trainees;
/ Meedraaien in projecten op het gebied van HR (Arbeidsmarktcommunicatie, Procesoptimalisatie, HR Strategie);
/ Meedenken over HR-vraagstukken die op managementniveau worden besproken.

 Als Junior HR-Adviseur leg je verantwoording af aan de HR manager en ben je onderdeel van het HR team.

Wie zijn wij?

High Select bestaat nu 18 jaar en daar zijn we trots op! Wij richten ons op de ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jonge, academisch opgeleide passievolle starters met lef. Anderzijds bieden wij zorg- en welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van kwaliteit ontwikkeld. De afgelopen periode zijn we letterlijk uit onze voegen gegroeid en we blijven nog wel even doorgroeien. Daarom verhuizen we eind dit jaar naar een nieuw pand! We klussen hard aan een duurzaam kantoor met prettige, open en lichte werkplekken.

Het doel van het HR team is het continu verhogen van de kwaliteit van het High Select Traineeship. het werven en matchen van Trainees en begeleiden van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze Trainees is de verantwoordelijkheid van het team: vijf (inclusief jij) jonge gepassioneerde mensen.

Wat bieden wij?

/ Een gezellig en enthousiast team van HR collega’s waar jij mee samenwerkt;
/ Ruimte om door te groeien naar de functie van HR-Adviseur/Corporate Recruiter;
/ Trainingsweekenden en maandelijkse workshops;
/ Scholingsmogelijkheden;
/ Een marktconform salaris;
/ Telefoon;
/ Sociale activiteiten zoals een partner BBQ, een teambuildingsdag en een jaardiner.

Wat bied jij?

/ Je bent HBO/WO afgestudeerd;
/ Je hebt een passie voor HR, ontwikkeling van mensen en gaat graag een uitdaging aan;
/ Ervaring met werving en selectie is een pré;
/ Je deelt onze kernwaarden: openheid, lef, kwaliteit, passie en ontwikkeling.

Is deze functie op je lijf geschreven? Solliciteer dan snel. Heb je vragen? Stuur een mail naar hrm@highselect.nl of bel de HR afdeling op: 033-4655639.

Nadat je hebt gesolliciteerd ontvang je binnen 2 werkdagen onze reactie, met hopelijk een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek zal dan met Luuk van de Braak & een HR collega zijn. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Wacht niet langer en solliciteer voor 29 november!

Direct solliciteren

Doorlopend