ComparexAmsterdam WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Wil jij een unieke ervaring opdoen bij een jonge en dynamische organisatie en jouw kennis bij ons in de praktijk brengen?

COMPAREX heeft haar legal-afdeling en tenderdesk samengevoegd. Dit betekent dat op deze afdeling zowel uitvragen van tenders beantwoord worden als interne en externe (commerciële) juridische vraagstukken. De afdeling is daarbij een dynamische spil binnen COMPAREX, omdat veel van onze omzet behaald wordt op basis van tender-uitvragen. Wij zijn trots op de resultaten die wij behalen met de tenders: de meeste uitvragen worden ons gegund.

Wij zijn op zoek naar een student met juridische achtergrond (WO rechten) die mee wil draaien in dit juridische, maar ook commerciële en dynamische middelpunt van COMPAREX. Iemand die een kritische blik kan werpen op ons contractbeheer en die hiervoor een verbeterplan zal opstellen en meewerkt aan de standaardisatie van onze contracten. Iemand die juridische vraagstukken durft op te pakken en zorgvuldig kan beantwoorden, iemand die met strakke deadlines kan werken. Interesse in het contractenrecht is zeer belangrijk en interesse in het aanbestedingsrecht een pré.

Start

In overleg

Duur

20 weken fulltime

Vergoeding

Tussen EUR 250 en EUR 400 per maand (afhankelijk van het jaar waarin je zit)

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en stuur ons jouw cv en motivatie.

Direct solliciteren

Doorlopend