CGI NederlandAmstelveen 3+ jaar MBO/HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

Weet jij dé perfecte match te maken tussen een kandidaat en een vacature? Neem jij graag de regie in handen en ben jij altijd op zoek naar de best mogelijke Recruitment strategieën?

Wat ga je doen 

Als Recruitment business partner ken je de behoefte van onze hiring managers en treed je op als sparringspartner op het gebied van Recruitment. Je brengt wervingsvraagstukken in kaart en adviseert en ondersteunt de hiring managers met het initiëren van recruitment acties om hun doelgroep te bereiken. Je speelt een belangrijke rol in de selectie van kandidaten en zorgt voor een uitstekende Candidate Experience. Het beheren van kandidaten en vacatures met behulp van het CGI Applicant Tracking System behoort ook tot jouw taken. Tevens bereid je de contracten voor en ondersteun je de Talent Acquisition Manager in procesgerichte verbeteringsmaatregelen.

Wat breng je mee 

  • Minstens 3 jaar professionele ervaring als Recruiter binnen de IT Sector;
  • Het vinden en binden van talent zie je als een ultieme uitdaging;
  • Actuele kennis van de ontwikkelingen op het Recruitment vakgebied, IT arbeidsmarkt, sourcingtools, arbeidsmarktcommunicatie en social recruiting;
  • Jij bent enthousiast, ontmoet graag nieuwe mensen en stapt vol zelfvertrouwen op anderen af;
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen;
  • Je gaat recht op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team.

Waar kom je terecht 

Als Recruitment business partner kom je te werken binnen ons Recruitment team met als standplaats Amstelveen. Een energiek team, bestaande uit een Talent Acquisition Manager, een backoffice en twee Recruitment business partners (ieder verantwoordelijk voor een aantal sectoren), dat samen hard werkt aan het behalen van hun doelstelling: het binnen halen van zoveel mogelijk joiners.

CGI is in 1976 opgericht in een garage en sindsdien uitgegroeid tot een Internationale IT-dienstverlener. Met 74.000 professionals wereldwijd en 2.500+ medewerkers in Nederland, levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT & business process outsourcing services. De continue groei van CGI is een bewijs van het vertrouwen dat klanten in ons hebben en van de toewijding van onze medewerkers. Wij voelen ons in sterke mate betrokken bij en verantwoordelijk voor onze projecten. Daarom zijn de meeste van onze medewerkers ook aandeelhouder van CGI (onderdeel van de arbeidsvoorwaarden). Bij CGI ben je geen medewerker maar een member en draag je bij aan de strategie, de doelstelling maar heb je ook de verantwoordelijkheid om er zelf het beste van te maken. 

Wij willen het beste uit jou halen 

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend. 

Meer informatie 

Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Alex Lute +31 (0)6 51 06 41 12 of Alex.Lute@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com. 
Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Solliciteren op de functie van Corporate Recruiter
Are you ready to be part of something ambitious? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Direct solliciteren

nog 6 dagen