CGI NederlandAmstelveen MBO/HBO

Is het beheren van Oracle databases jouw passie?

Wat ga je doen?
Als Oracle Database Administrator ben jij in een team verantwoordelijk voor prestatiebewaking beveiliging, back-ups, probleemoplossing en gegevensherstel van Oracle database omgevingen. Je zorgt voor capaciteitsplanning, evalueert de hardware van de databaseserver en beheert alle aspecten van de databases, inclusief installatie, configuratie, ontwerp en gegevensmigratie. Daarnaast zal jij betrokken zijn bij uitdagende projecten waarbij jouw Oracle kennis van pas gaat komen.

Wat breng je mee?
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met “zero down time" infrastructuren. Daarnaast ben je een gedreven professional met de kwaliteit om kennis te delen en over te kunnen dragen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je:

• Aantoonbare kennis op minimaal één van onderstaande kennisgebieden: Oracle RDBMS,   Oracle RAC en/of Oracle Dataguard;
• Basiskennis van en ervaring met: Oracle Linux, Oracle Enterprise Management en/of   Oracle;
• Ervaring met het automatiseren van werkzaamheden middels shell scripting of via tooling   zoals Ansible is een pre.

Waar kom je terecht?
Als Oracle Database Administrator kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations (GTO). Verschillende multidisciplinaire teams leveren infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunen andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren de gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten.

Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na. We hebben een passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Hans Smit via hans.smit@cgi.com of +31 6 2013 9137

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Direct solliciteren

Doorlopend