CGI NederlandGroningen 40 uur WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

De meeste afstudeeropdrachten worden in overleg met jou gedefinieerd, dus als je al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar bij ons.

Functiebeschrijving:

IT Starts with you!
De meeste afstudeeropdrachten worden in overleg met jou gedefinieerd, dus als je al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar bij ons. Mocht je echter nog niet zo’n goed idee hebben, dan helpen wij je graag met het vinden van je (afstudeer)pad. Zoals hieronder bijvoorbeeld.

Hoe word je begeleid?
Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’, die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je 1e baan te pakken.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste student met een IT opleiding op HBO en WO niveau die daadwerkelijk iets wil ontwikkelen maar ook oog heeft voor de functionele kant. Ervaring met moderne ontwikkeltalen zoals Java is pre en je hebt de drive om je nieuwe technieken eigen te maken.

Aanleiding
CGI is een internationale ICT dienstverlener met een sterke positie in de energiemarkt, actief in zowel de bestaande gas, elektriciteit als watermarkt. Naast deze positie heeft CGI afgelopen jaren een positie ingenomen in de zogenaamde ‘new energy’ markt – door ontwikkelingen zoals renewable energy sources en elektrisch vervoer gaat de energiemarkt structureel veranderen. Daar waar vandaag de dag een energiecentrale bijschakelt als jij het lichtknopje aanzet, gaat in de toekomst er vooral energie afgenomen worden als de zon schijnt of de wind waait. Dit brengt een geheel nieuwe dynamiek in deze markt waarbij ICT een cruciale rol gaat spelen. 

Opdracht
Binnen onze unit zijn er op dit moment verschillende afstudeeropdrachten beschikbaar. Een greep uit mogelijke onderwerpen:

  • Diverse opdrachten rondom Smart Grids en Micro Grids
  • Het ontwikkelen van applicaties en services rondom specifieke probleemstellingen 
  • Nieuwe business services die de energietransitie versnellen, waarbij CGI’s Internet of Things platform als kick-start dient
  • Storage van energie en business cases hieromheen
  • Vormgeven van de toekomstige energievoorziening m.b.v. bijvoorbeeld de waterstof economie

En nog veel meer….als student wordt je van harte uitgenodigd om zelf met een voorstel te komen.

Stagevergoeding
CGI vergoedt €500 onkosten bruto per maand op basis van 40 uur per week afstuderen.

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?
Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw inzet en enthousiasme kun je het aan.
Voor jouw inzet krijg je wat terug. 

We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Rond je je opdracht succesvol af ga je dan verder specialiseren middels één van onze Masterclasses. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Direct solliciteren

Doorlopend