CGI NederlandRotterdam 32 uur WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

De wereld van netwerken is hot en daar speelt de member van CGI een belangrijke rol in! Waarom? De snelle ontwikkelingen en veranderende markt vragen meer dan enkel goede members die hun vak verstaan en de klanten helpen in haar dagelijkse uitdagingen.

Functiebeschrijving:

Aanleiding

De wereld van netwerken is hot en daar speelt de member van CGI een belangrijke rol in! Waarom? De snelle ontwikkelingen en veranderende markt vragen meer dan enkel goede members die hun vak verstaan en de klanten helpen in haar dagelijkse uitdagingen. CGI speelt hierop in door het ontwikkelen van de netwerkvaardigheden van haar belangrijkste assets, de member. 
De High End Consultancy tak van CGI staat daarom voor een mooie uitdaging, namelijk het ontwikkelen van een netwerkmodel en programma dat de member in staat stelt om zijn of haar netwerkvaardigheden als kerncompetentie te ontwikkelen.
Wij zijn daarom op zoek naar ambitieuze afstudeerders die CGI mee helpt in dit project. Niveau HBO/WO 

“Studeer jij Bedrijfskunde, IT en Communicatie en ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht dat zich richt op het ontwikkelen van de kerncompetentie netwerken voor onze members binnen CGI?”

Dan zoeken wij jou!
Als afstudeerder beschik jij over een onderzoekgeest die praktijk en theorie kan omzetten in concrete handvatten die bijdragen aan het CGI netwerkmodel en leerprogramma. Je bent veelzijdig en bereid om een extra stap te zetten die soms nodig is. Daarnaast zie jij de IT-wereld als jouw speelveld en ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Opdrachtomschrijving
Voor onze Virtual Teams Unit zijn wij op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die ons wil helpen in het onderzoeken en verstevigen van netwerken als kerncompetentie voor onze members. 

Je gaat een intern onderzoek doen waarbij de member centraal staat. Dit betekent concreet het onderzoeken hoe wij onze interne systemen en leerprogramma’s ingezet kunnen worden zodat de member zijn/haar netwerkvaardigheden verder kan ontwikkelen. 

Met deze resultaten ga je met ervaren collega's beslissen welke oplossingen bij draagt aan het ontwikkelen van netwerken en welke ontwikkelaspecten naar voren komen die onze members moeten ontwikkelen. Hierbij wordt je uitgedaagd om hun te overtuigen van de door jou aanbevolen oplossing en adviezen. De oplossing zal bestaan uit o.a. een werkend prototype gekoppeld aan het huidige systeem. Wij verwachten van jou dat het prototype van hoge kwaliteit is waarbij jouw prototype toegepast kan worden binnen verschillende competenties.

De methode en technieken worden in samenspraak nader in samenspraak bepaald.

Hoe word je begeleid?
Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’, die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je 1e baan te pakken.

Criteria:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, leergierig is, een hoge inzet heeft en mee wil denken aan de beste oplossingen voor jouw prototype. Je bent een afstudeerder op HBO niveau -opleiding Bedrijfskundige Informatica met affiniteit voor techniek. Een afstudeerder bij CGI kijkt verder dan de oplossing en is in staat de juiste oplossing in te zetten om de klant te helpen. Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je opleiding.

Stagevergoeding
CGI vergoedt €500 onkosten bruto per maand op basis van 40 uur per week afstuderen. 

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan? 
Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw inzet en enthousiasme kun je het aan. Voor jouw inzet krijg je wat terug. 

We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Rond je je opdracht succesvol af ga je dan verder specialiseren middels één van onze Graduate Classes. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt.

Interesse?
Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Direct solliciteren

Doorlopend