BoskalisPapendrecht 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Studeer je momenteel aan een HBO- of WO-opleiding in een richting zoals Waterbouwkunde of Maritieme Techniek? Ben je op korte termijn op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage?

Ben je nieuwsgierig naar de subsea activiteiten van Boskalis? Lees dan snel verder, want onze collega’s van Subsea Services hebben een mooie stage beschikbaar voor een derde- of vierdejaarsstudent. 

Onze subsea activiteiten richten zich op inspectie, reparatie en onderhoud van onderzeese offshore installaties, pijpleidingen en kabels. Recentelijk heeft Boskalis twee grote DSV-schepen (Diving Support Vessels) toegevoegd aan de vloot, namelijk de DSV Atlantis en het zusterschip de Da Vinci. De schepen zijn in 2011 in de vaart genomen en zijn voorzien van twee bells voor saturatieduikwerk tot een diepte van 300 meter en beschikken over een accommodatie voor 120 man. De operations manuals die bij de schepen horen zijn echter niet conform de standaarden van Boskalis. Hier kun jij als stagiair een rol gaan spelen!

Tijdens jouw stageperiode ga jij ervoor zorgen, eventueel samen met een andere stagiair, dat voor de DSV Atlantis een vessel specific operations manual wordt opgesteld. Dit document moet onder andere bestaan uit checklisten, werkinstructies en een bridging document. Klinkt eenvoudig, maar dit is het allerminst. Om een goede manual op te kunnen stellen, moet je met veel verschillende mensen in gesprek, zoals de kapitein en de crew, maar ook het management. Dit betekent dat je niet alleen op ons kantoor in Papendrecht werkzaam bent, maar dat je ongeveer 20% van je tijd op een externe locatie doorbrengt. Het mooie aan de stageopdracht bij Subsea Services is dat het niet zo maar een opdracht is, maar dat jouw werk ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt. Afhankelijk van jouw opleiding en eisen aan een opdracht kan de stage bij Subsea Services zowel als meewerk- als afstudeeropdracht worden ingericht.

Wie jij bent

Jij bent de stagiair waar Subsea Services naar op zoek is als je voldoet aan het volgende profiel:

  •     Je volgt momenteel een HBO- of WO-studie in een richting zoals Waterbouwkunde of Maritieme Techniek. 
  •     Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden (duur en startdatum worden in overleg bepaald). 
  •     Je bent communicatief sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift. 
  •     Je bent analytisch, proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en resultaatgericht.

Meer weten?

Als stagiair word je prima beloond voor je harde werken. De toegevoegde waarde van stagelopen of afstuderen bij Boskalis zit in elementen zoals: 

  •     veel verantwoordelijkheid;
  •     een professionele, maar informele werksfeer;
  •     collega’s die trots zijn op hun werk, de toonaangevende projecten en Boskalis in zijn totaliteit.
Direct solliciteren

Doorlopend