BoskalisPapendrecht 32 uur WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of master van een Civiele, Maritieme of IT gerelateerde opleiding? Ben je specialist in het bouwen van apps en kun je niet wachten jouw kennis en ervaring in de (bedrijfs)praktijk toe te passen?

Ben je klaar voor het échte werk en wil je in korte tijd veel leren? Heb je affiniteit met de maritieme sector? Lees dan snel verder, want op korte termijn zijn we op zoek naar een student die aan de slag wil met een afstudeeropdracht gericht op 

Als afstudeerder ga je een app bouwen die ervoor moet zorgen dat wij binnen Boskalis Subsea Services gemakkelijk kennis over kunnen dragen. Omdat wij onder zware, lastige omstandigheden werken moet deze app zeer stabiel zijn en ook offline zijn functionaliteit behouden. 
Je begint met een inventarisatie van de huidige situatie door de Dive Manuals te interpreteren en als deze duidelijk zijn ga je aan de slag met het ontwikkelen van project plan. Daarbij horen acties op korte- en lange termijn en deze plan je samen met de belangrijke stakeholders in een projectmatige aanpak. Uiteindelijk is het doel om tot een werkbare app te komen. Kortom, je gaat aan de slag met een concrete opdracht en levert een concreet resultaat!

Wie jij bent

  • Je volgt momenteel een WO-studie in de richting Maritieme Techniek of Technisch Informatica.
  • Je hebt kennis van het bouwen van apps en kunt werken met specialistische software zoals Dreamweaver, Office programma’s zoals Visio, Excel en Word.
  •  Je hebt een gestructureerde werkwijze en bent sterk met data en data-analyse.
  • Je bent communicatief sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift.
  • Je bent analytisch, proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en resultaatgericht.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een periode van vijf tot negen maanden (duur en startdatum worden in overleg bepaald).

Meer weten?

Als afstudeerder word je prima beloond voor je harde werken. De toegevoegde waarde van afstuderen bij Boskalis zit in elementen zoals:

  •     veel verantwoordelijkheid;
  •     een professionele, maar informele werksfeer;
  •     collega’s die trots zijn op hun werk, de toonaangevende projecten en Boskalis in zijn totaliteit.
Direct solliciteren

Doorlopend