BoskalisPapendrecht 32 uur MBO/HBO

Ben je net afgestudeerd of heb je maximaal twee jaar werkervaring? Zie je het helemaal zitten om ‘on the job’ en onder goede begeleiding de kneepjes van het inkoop vak te leren?

Dit bij een internationaal toonaangevende organisatie waar je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien?

Als Junior Buyer ben je in dienst bij Boskalis. Samen met de collega’s in je team ben je verantwoordelijk voor de inkoop van alle technische onderdelen en diensten voor Boskalis. Vanaf dag één draai je als Junior Buyer volwaardig mee in het totale inkoopproces, van de offerteaanvraag tot en met de ontvangst van de onderdelen of installaties in het magazijn (of op een projectlocatie).

Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. De inkoop voor onze schepen is echt een specialisme. Een vak dat je niet alleen uit de boeken leert, maar ook in de praktijk. Daarbij word je geholpen en ondersteund door je team dat dagelijks klaarstaat om je vragen te beantwoorden en zo nodig bij te springen. Bovendien heb je als Junior Buyer veel vrijheid en ruimte om zelf met suggesties voor producten en diensten te komen. De techniek in de scheepvaart is continu in ontwikkeling. En leveranciers komen doorlopend met nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen. En wil je na een tijdje een volgende stap zetten in je carrière? Ook dan zit je bij ons goed. In onze grote organisatie bieden we je veel kansen om door te groeien, bijvoorbeeld van operationeel naar meer tactisch niveau of op een project in het buitenland.

Natuurlijk ben je benieuwd wát je precies gaat doen als Junior Buyer.

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met:

  • Op basis van de specificaties van items in ons systeem selecteren welke leveranciers de gevraagde producten of diensten (concurrerend) kunnen aanbieden;
  • Opvragen van scherpe offertes bij leveranciers die je hebt geselecteerd;
  • Offertes beoordelen en voorleggen aan de interne opdrachtgever, die de aanvraag geplaatst heeft en samen tot een keuze voor één leverancier komen;
  • Plaatsen van een bestelling en het afhandelen van de inkooporder inclusief de betaalbaarstelling;
  • Bewaken van het hele leveringsproces. Daarbij gaat het erom dat de bestelling conform de offerte en op tijd op de juiste plaats wordt afgeleverd. Dat kan zijn in ons distributiecentrum en op een projectlocatie in het buitenland.

Kort samengevat vervul je als Junior Buyer een sleutelrol in het van A tot Z succesvol laten verlopen van het inkoopproces en je hebt veel contacten in een leerzame energieke werkomgeving.

Wie jij bent

Je houdt van aanpakken en gaat er meer dan 100% voor om interne opdrachtgevers steeds positief te verrassen. Daarbij werk je uitstekend zelfstandig, neem je zelf initiatief en vind je het interessant om continu op zoek te zijn naar nog betere producten of diensten. Je bent een echte teamspeler en sociale collega, die het belangrijk vindt dat hard werken gecombineerd wordt met een leuke sfeer en met de nodige gezelligheid.

  • HBO-niveau of mbo opleiding afgerond;
  • Interesse in techniek (scheepvaart);
  • IJzersterke communicatie skills in het Nederlands en Engels;
  • Motivatie om Nevi 1 te willen behalen.
Direct solliciteren

Doorlopend