BoskalisRotterdam 32 uur MBO/HBO

Ben je maximaal twee jaar geleden afgestudeerd aan een HBO-opleiding, bijvoorbeeld gericht op duurzaamheid? Wil je in korte tijd veel leren en vind je het leuk om jezelf verder te specialiseren op het gebied van CO2 en duurzaamheid?

Lees dan snel verder! Voor de afdeling SHE-Q van Boskalis Nederland zijn we op zoek naar een Adviseur Duurzaamheid en CO2.

Lees dan snel verder! Voor de afdeling SHE-Q van Boskalis Nederland zijn we op zoek naar een Adviseur Duurzaamheid en CO2. Dé baan voor jou als je een  bijdrage wil leveren aan duurzaam verantwoord ondernemen binnen Boskalis Nederland.

De projecten waar Boskalis Nederland aan werkt, zoals de aanleg van vogelparadijs Markerwadden of de realisatie van Buitenring Parkstad Limburg, veranderen letterlijk de kaart van Nederland. Het realiseren van deze projecten heeft impact op zowel mens als milieu en een duurzame aanpak is dan ook essentieel. In de rol van Adviseur Duurzaamheid en CO2 kom je te werken voor de afdeling SHE-Q (Safety, Health, Environment & Quality). De afdeling SHE-Q heeft een groot aandeel in een duurzame aanpak op de projecten. 

Als Adviseur Duurzaamheid en CO2 zorg jij ervoor dat Boskalis Nederland het hoogste niveau op de CO2-Prestatieladder blijft behouden en dat onze CO2 uitstoot verder gereduceerd wordt. Boskalis Nederland heeft namelijk de ambitie om de uitstoot op al ons materieel de komende 5 jaar met 35% te verminderen. Jij gaat hier als Adviseur Duurzaamheid en CO2 een bijdrage aan leveren. Jouw kennis over duurzaaheid ga je delen en je fungeert als een verbindende factor tussen onze verschillende afdelingen, projecten, specialismes en collega’s binnen de vakgroep duurzaamheid. Het meerendeel van je tijd zal je aanwezig zijn op onze projecten door heel Nederland om te adviseren op het gebied van duurzaamheid, CO2 in het bijzonder. Verder vertaal je de eisen die gesteld worden aan onze projecten naar concrete plannen die goed toepasbaar zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van de projectrapportages met betrekking tot de voortgang.
 
Je krijgt in deze rol veel verantwoordelijkheid en je kunt rekenen op uitstekende begeleiding van ervaren SHE-Q Engineers. Het volgen van opleidingen en cursussen behoort zeker tot de mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een cursus 'toepassing van de CO2 prestatieladder'.
 

Wie jij bent

Jij bent de Adviseur Duurzaamheid en CO2 waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt:

  • Afgeronde HBO-opleiding die gericht is op duurzaamheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding Milieukunde, Integrale Veiligheid, Landscape & Environment Management, Climate & Environment of aanverwant. Heb je eerst een MBO-opleiding gericht op duurzaamheid afgerond en ben je vervolgens in een andere richting veder gaan studeren? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.
  • Nul tot twee jaar werkervaring in een bedrijf, gespecialiseerd in natte- of droge infrastructuur.
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, creativiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  
  • De bereidheid om te reizen naar projectlocaties door heel Nederland, in een auto die wij beschikbaar stellen.

Wij bieden

Werken bij Boskalis Nederland als Adviseur Duurzaamheid en CO2 betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

Over het bedrijf

In de rol van Adviseur Duurzaamheid en CO2 kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt en de civiele buitenlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en/of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.
 
Boskalis Nederland heeft kantoren in Papendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.

Extra informatie

De functie van Adviseur Duurzaamheid en CO2 kan zowel voor 32 uur als voor 40 uur worden ingevuld. De standplaats van de functie is Rotterdam, maar veelal van je tijd zal je aanwezig zijn op de projectlocaties.

Direct solliciteren

Doorlopend