Antea Group als werkgever

Werken bij Antea Group is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers passen bij het karakter van Antea Group. Daarom zoeken we mensen met ambitie en passie voor hun werk.

We bieden afwisselend werk en arbeidsvoorwaarden die je aan kunt laten sluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis bij Antea Group.

Bezoek ons ook op Facebook: www.facebook.com/anteagroupnederland

Jouw loopbaan

Ambities maak je waar bij Antea Group. We stellen je in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. In Nederland, maar ook over de landsgrenzen heen. Je kunt hierbij denken aan in- en externe trainingen, het volgen van een opleiding of het bezoeken van symposia en congressen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan bepaal je hierin je eigen koers. Onder deskundige begeleiding kun je dit traject vasthouden en waar nodig bijsturen.

5 vacatures bij Antea Group

Startende Ontwerper Rail

Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJss... Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Junior Adviseur Geluid

Heerenveen, Maastricht Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Stage Civiele Techniek

Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJss... Stage HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Afstudeerder Rail

Heerenveen, Deventer, Almere Afstudeerstage HBO/WO MASTER/WO

Junior Adviseur Milieu & Bodem

Heerenveen Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Antea Group nieuwsberichten

Zomerstudenten over projecten bij Antea Group

vr 26 augustus 2016

Onze Civiele Techniek zomerstudenten van TU Delft hebben de afgelopen weken in groepen aan twee verschillende projecten gewerkt. ...

Jong talent enthousiast over Antea Group

vr 26 augustus 2016

Tijdens de Business Course maakt Antea Group kennis met jong talent: wie zijn ze, waar zijn ze goed in en hoe passen ze binnen ons ...