AchmeaApeldoorn HBO

Ligt jouw toekomst binnen de IT en zoek je een gave job waar jij je kunt ontwikkelen? Achmea IT biedt jonge IT'ers een mooie kans. Solliciteer nu!

De functie

We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. Je gaat meteen inhoudelijk aan de slag als junior specialist binnen 1 van onze primaire technologieën : Omnichannel,  Security, Data of Robotisering. 

Naast het opdoen van inhoudelijk kennis en het inzetten van deze kennis in de praktijk neem je voor je persoonlijke ontwikkeling samen met de andere Young Talents deel aan het Young Talent Programma. Vier keer per jaar treedt je uit je comfortzone en ga je met behulp van externe begeleiding aan de slag met thema’s die voor jou belangrijk zijn. 

Je kunt je gaan specialiseren binnen de wereld van een van deze technologieën. Tijdens je werk word je intensief begeleid en opgeleid, waardoor jij je  binnen  2 jaar ontwikkelt naar een functie als medior specialist. Binnen het team waarvoor je gaat werken krijg je een 'buddy. Bij deze ervaren collega kun jij met al jouw vragen terecht. Je volgt trainingen en past dit via coaching zelfstandig toe in je werk. Doorgroeien naar een andere functie behoort tot de mogelijkheden. Je neemt hierin wel zelf de regie op je loopbaan en je eigen ontwikkeling!

Het profiel

Jij bent authentiek en een tikkeltje eigenwijs. Communicatief ben je sterk, je neemt initiatief en je voelt je thuis in een omgeving die sterk in beweging is. Wil jij bouwen aan jouw carrière en zet jij je voor een langere periode voor de volle 100% in om opgeleid te worden tot specialist binnen een van onze technologieën. Ook heb jij:

  • Een hbo-diploma op zak. Bij voorkeur richting IT, zoals Technische Informatie, Wiskundige Informatica of Hogere Informatica.  
  • Een IT-basis waar je op kunt bouwen  Je hebt 0-2 jaar ervaring op technisch vlak. Of je die basis hebt opgedaan tijdens andere (bij)banen of omdat het je hobby is, maakt ons niet uit.jij dit maar hebt, plus een hart voor IT.
  • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Met jouw leergierigheid pik jij nieuwe kennis en vaardigheden razendsnel op.
  • Kennis van protocollen en je kunt business vragen vertalen naar technische oplossingen.


Je hebt als expert een grote eigen verantwoordelijkheid en wordt geacht zelfstandig opdrachten uit te voeren. Jij bent tenslotte de expert en jij weet het beste wat er moet gebeuren. Je leidinggevende staat altijd klaar voor zijn medewerkers, faciliteert bij jouw groei en ontwikkeling (die jij zelf in de gaten houdt), zorgt samen met jou voor teambuilding en de fun factor.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. 

Jouw afdeling

De Technologieën

Omnichannel
Onze klanten komen met ons in contact via meerdere wegen. Denk aan social media, telefonie, chat, e-mail en WhatsApp. Klanten moeten moeiteloos kunnen wisselen tussen deze verschillende contactvormen zonder dat zij steeds alle informatie opnieuw hoeven te delen. Dat is waar jij in beeld komt. Als Young Talent leiden wij jou op tot  integratiespecialist omnichannel, zodat jij kan meewerken aan het integreren van al onze diensten in het platform Genesys. Een mooie kans om je als IT-professional te specialiseren bij één van de grootste verzekeraars van Nederland.

Security
Cybercriminaliteit vormt een steeds grotere dreiging. Beroepscriminelen hebben zich beter georganiseerd en maken gebruik van geavanceerde digitale aanvalsmethoden. Een cyberaanval volgt een vast patroon: zes fasen die een aanvaller doorloopt om uiteindelijk in de laatste fase zijn doel te bereiken. Het is noodzakelijk om een aanval in een zo vroeg mogelijk stadium te verstoren. Het traditionele (preventieve) model gebaseerd op control en compliance is niet langer afdoende. Om weerstand te kunnen bieden aan cybercriminaliteit is een actieve en adaptieve manier van benaderen nodig. IT Security wil veilige IT voorzieningen voor de klanten, medewerkers en stakeholders van Achmea. Hierbij is IT Security last line of defense waarbij de visie is dat informatiebeveiliging een kwaliteitsaspect van werken is voor iedereen

Data
Achmea verzamelt en verwerkt van oorsprong veel data. Technieken zoals machine learning en internet of things bieden nieuwe kansen, maar werken alleen goed als de onderliggende data juist is. Daarnaast wordt regelgeving en toezicht op data versterkt. Al deze aspecten vragen om een hogere volwassenheid rondom data. Hiervoor is het noodzakelijk dat heel Achmea zich bewust is van het belang van data en de wijze hoe we daarmee om dienen te gaan. Ook moeten we nog duidelijker gaan sturen op het gebruik van data. Beide is niet gemakkelijk te realiseren wanneer je weet dat het IT landschap van Achmea complex is en veel data bevat. We hebben 279 bronontsluitingen, 75 Terabyte aan data opgeslagen en beschikken over 58 data warehouses

Robotisering (Machine intelligence en Smart Machines)
Machine intelligence (MI) richt zich op het toepassen van geavanceerde algoritmes om bedrijfsprocessen te verbeteren. In essentie zijn algoritmes stap-voor-stap instructies om tot een bepaald doel te komen zoals een recept, een wiskundige formule of een routeberekening. Sommige toepassingen maken gebruik van machine learning, dat computers in staat stelt voorspellingen te kunnen doen zonder dat deze voorgeprogrammeerd zijn. Smart machines zijn een toepassing van machine Intelligence. Het gaat letterlijk om slimme machines. Bij Achmea gebruiken we deze term om "intelligente technologieën te beschrijven, die beslissingen kunnen maken en problemen kunnen oplossen zonder tussenkomst van mensen. 

Wij bieden

Achmea geeft  jou een inspirerende werkomgeving en o.b.v. een 36-urige werkweek ook:

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.543 en €3.507. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
  • Grote vrijheid om tijdsonafhankelijk te werken. Thuiswerken of 4x9 uur werken kan gewoon.
  • Opleidingen, trainingen en masterclasses op kosten van Achmea, zodat jij specialist wordt binnen een van onze technologieën.
  • Natuurlijk bieden we ook een vaste eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, 06-27087554  (Whatsapp of bellen) of op jolanda.van.roon@achmea.nl. 

Het selectieproces bestaat uit een online assessment, 1e gesprek en 2e ronde.

Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie. De Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

Direct solliciteren

Doorlopend