AchmeaAmsterdam WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Bij jij op zoek naar een inspirerende omgeving waar je in deze opdracht kunt groeien en steeds meer eigen verantwoordelijkheid kan pakken? Dan hebben wij per oktober een uitdagende plek voor jou!

Wat ga je zoal doen:

  • Beoordeling van locaties en projecten;
  • Bijdragen aan het uitwerken van projectpresentaties;
  • Opstellen en bewaken van projectplanningen en budgetten;
  • Toetsen van ruimtelijke procedures en tevens juridische en fiscale aspecten van vastgoedprojecten.

JOUW AFDELING

Acquisitie & Ontwikkeling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Wij beleggen, financieren en ontwikkelen vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Nadrukkelijk wordt daarbij gezocht naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en hypotheken. Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland zijn we de grootste vastgoedbelegger in woningen en winkels. Daarnaast zijn we actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. Syntrus Achmea Real Estate & Finance is in het bezit van een AIFMD-vergunning.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Wo Meewerkstagiair Junior Project Ontwikkelaar

  • Je volgt een wo opleiding in een bedrijfseconomische richting met een specialisatie binnen Vastgoed.
  • Je bent een gedreven en leergierige student die weet van aanpakken.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

360 GRADEN

Kijk eens rond in Amsterdam

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

De startdatum voor deze stage is in oktober 2019. Je werkt 27 á 36 uur in 3 á 4 dagen. Je aantal werkuren en -dagen zijn bespreekbaar. Je krijgt goede begeleiding uit het team. Het team werkt op de Achmea-locatie in Amsterdam (naast het station Sloterdijk!). Voor jouw werk krijg je een WO-stagevergoeding: € 650,-- per maand (o.b.v. 36 uur)

Direct solliciteren

Doorlopend