AchmeaAmsterdam MBO/HBO/OVERIG

Ben jij op zoek naar een goede start van je carrière als secretaresse? Een inspirerende plek waar je in deze functie kunt groeien en steeds meer eigen verantwoordeijkheid kan pakken?

Dan hebben wij - per 1 september - een uitdagende plek voor jou!

Als stagiaire secretaresse werk je samen in een team met gedreven en enthousiaste collega’s, die de missie hebben de beste vastgoedbelegger te worden van Nederland. In de rol van junior secretaresse ondersteun je de managementassistent director en teammanagers bij hun werkzaamheden. Daarbij krijg je veel coaching van de managementassistent om door te kunnen groeien tot een volwaardige secretaresse. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het is een team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet houden. De lijnen zijn kort en kennis delen we graag. Kortom, een mooie stap in je carrière.

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je pakt nieuwe taken zelfstandig op
 • Je biedt ondersteuning aan de managementassistent van de director Acquisitie & Ontwikkeling en aan de verschillende Regio/Teammanagers
 • Je beheert de agenda's en boeken van vergaderruimtes 
 • Je handelt de binnenkomende telefoontjes en correspondentie af
 • Je bewaakt de voorraad van de kantoorartikelen en je bestelt benodigde materialen bij

JOUW AFDELING

Achmea Acquisitie & Ontwikkeling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Wij beleggen, financieren en ontwikkelen vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Nadrukkelijk wordt daarbij gezocht naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en hypotheken. Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland zijn we de grootste vastgoedbelegger in woningen en winkels. Daarnaast zijn we actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. Syntrus Achmea Real Estate & Finance is in het bezit van een AIFMD-vergunning.

Je maakt onderdeel uit van het afdeling Acquisitie & Ontwikkelbedrijf. Dit team bestaat uit ca 30 professionals onder leiding van de director Acquisitie & Ontwikkeling. Zelf maak je in deze rol onderdeel uit van een regioteam met 3/4 professionals en rapporteer je functioneel & hiërarchisch aan de director Acquisitie & Ontwikkeling.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Mbo Meewerkstagiair Secretaresse Achmea Acquisitie & Ontwikkeling

Je volgt een opleiding tot secretaresse (mbo minimaal op niveau 4) en je zit in je derde of vierde jaar. Of je volgt een hbo opleiding. Daarnaast:

 • Je bent oplossingsgericht
 • Je durft lef te tonen, initiatief te nemen en bent ondernemend
 • Je voert je werk nauwkeurig uit
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt basiskennis over Microsoft Office
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen tot een goede secretaresse   

360 GRADEN

Kijk eens rond in Amsterdam

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Een prachtige start van je carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Je ontvangt een stagevergoeding van € 400 per maand. Voor hbo'ers geldt een stagevergoeding van € 650 per maand.  En om deze stage voor jou zo waardevol mogelijk te maken, krijg je een goede begeleiding vanuit ons. Dit wordt één van de meest leukste en leerzaamste periode uit je leven! Je kunt per 1 september starten. 

Direct solliciteren

Doorlopend