AchmeaAmsterdam HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Door middel van deskresearch ondersteun je onze twee Business Development Managers in het verder vorm geven van een propositie voor Europese beleggers die in Nederlands vastgoed en of hypotheken willen investeren.

Een marktanalyse van buitenlandse target markten en een wallet sizing is in 2018 gemaakt. De aangeboden stageopdracht is hier een vervolg op. Graag zoeken wij ondersteuning bij het verder uitwerken van het salesplan, om aansluiting te vinden bij de behoeften, wensen, restricties en meest gebruikte beleggings-vehicles van institutionele beleggers. Jouw deskresearch vat je zelf samen ten behoeve van een aanvullend salesplan voor de Europese markt.

JOUW AFDELING

Investor Relations

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en belegt in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers, zoals verzekeraars en charitatieve instellingen. In totaal beheren we 22,5 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Daarbij zoeken wij nadrukkelijk naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en hypotheken. We zijn een 100 procent dochter van Achmea B.V. en onderdeel van Achmea Groep.
 
Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie.
 
We beleggen voor onze opdrachtgevers in:

  • Nederlandse woningen
  • Hypotheken
  • Winkels
  • Zorgvastgoed
  • Internationaal vastgoed  

 Voor verdere groei van het belegbare vermogen zijn wij dit jaar begonnen ook buitenlandse institutionele beleggers interesseren voor Nederlands vastgoed en hypotheken. De markten die wij graag willen bedienen zijn: Duitsland, België, Frankrijk en de Nordics (Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen). Binnen deze markten richten wij ons in eerste instantie op pensioenfondsen en verzekeraars.

De afdeling Investor Relations is verantwoordelijk voor het behoud van opdrachtgever, omzet, verwerven van nieuwe opdrachtgevers en nieuwe omzet, funding en mandaten, beleggingsbeleid, marketing, acquisitie en sales, klantcontacten en klantafspraken. Bij IR werken 23 medewerkers in 3 teams: Accountmanagement & Sales, Portefeuillemanagement en Marketing & Communicatie. Doelstelling behoud klanten, nieuwe klanten werven en groei Assets under Management.  

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Hbo/wo Meewerkstagiair Sales

Als stagiair:

  • volg je een HBO of WO studie in een economische richting of vastgoedrichting met als onderdeel financiële markten en beleggingsleer;
  • heb je interesse in vastgoed- en/of hypotheekbeleggingen;
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal;
  • werk je hands-on.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

360 GRADEN

Kijk eens rond in Amsterdam

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Een stageplek om veel te leren in een relevant vakgebied terwijl je studeert. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Je kunt veel leren van ons en wij leren ook graag van jou. De stagevergoeding is € 650, o.b.v. 36 uur per week. Je komt te werken in ons kantoor in Amsterdam, nabij het station Amsterdam Sloterdijk.

Je start bij voorkeur in Q3 2019 en bent beschikbaar voor 4 à 6 maanden. Een exacte startdatum stemmen we graag met jou af. Je bent 36 uur per week beschikbaar voor je stage.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hugo van Dijk, Business Development Manager, via 06-12157612.

Direct solliciteren

Doorlopend