AchmeaZeist 36 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Door de diversiteit aan werkzaamheden die voorbij komen op onze afdeling, leer je tijdens je stage alle facetten van het Risk & Compliance vak kennen. We streven ernaar je zo snel mogelijk zelfstandig taken te laten uitvoeren en kleine projecten op te pakken.

 Zo doe je relevante praktijkervaring op en leer je de organisatie in korte tijd goed kennen. De nadruk zal komen te liggen op het analyseren van fouten die binnen het bedrijfsproces kunnen voorkomen, record management (project rondom wet- en regelgeving in het kader van bewaartermijnen), het creëren van awareness en het beoordelen en bevorderen van de kwaliteit van o.a.; processen, beleid en procesbeschrijvingen. Denk aan een proces rondom het betalingsverkeer.

We zoeken een derdejaars student die op zoek is naar een meewerkstage. Je gaat in ons team meedraaien met alle activiteiten. De activiteiten zijn divers, dynamisch en vaak ook ad hoc. Dit vergt specifieke competenties. Omdat het team klein is en het werkaanbod hoog, krijg je al snel volle verantwoordelijkheid voor eigen taken.

 • Je kunt zelfstandig werken en trekt op tijd aan de bel als je ergens niet uitkomt of hulp nodig hebt.
 • Je bent enthousiast, leergierig en sociaal. Omdat je deel gaat uitmaken van een redelijk drukke afdeling, zoeken we iemand die niet verlegen is en stevig in zijn/haar schoenen staat.
 • Je bent nauwkeurig en kritisch op je eigen werk en staat open voor feedback.
 • Je bent proactief, denkt mee en brengt nieuwe ideeën in.

Lijkt dit jou wat? Dan willen wij jou leren kennen. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

JOUW AFDELING

Operational Risk & Compliance

Achmea Investment Management is een van de vijf grootste Nederlandse vermogensbeheerders. Met ruim 225 professionals beheren zij,vanuit een breed productenpallet op het gebied van fiduciair advies en vermogensbeheer, €120 miljard aan vermogen.

Achmea Investment Management kent een multi cliënt benadering met krachtige kernproposities. Hiertoe behoren:

 •  Strategisch Portefeuille / Fiduciair Advies
 •  Integraal Rentebeheer
 •  Euro Staatsobligaties, Investment Grade Credit en Factor Beleggen
 •  Selectie en Monitoring van Externe Managers
 •  Diensten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Beleggen

Deze kernproposities worden zowel in separate mandaten als in de vorm van beleggingsfondsen aangeboden voor de klantgroepen;

 •  Pensioenfondsen
 •  Centraal Beheer APF (CB APF)
 •  Achmea Own Risk (beleggingsportefeuille van de Achmea groep)
 •  Retailportefeuille bestaande uit CB Gemaksbeleggen en de unit-linked portefeuille

Je gaat stage lopen op de afdeling Operational Risk & Compliance binnen Achmea Investment Management. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Veraart, te bereiken op 06-14933183.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als HBO/WO Meewerkstage Operational Risk & Compliance

Jij bent: een 3e jaars HBO of WO student die, een voor deze stage, relevante opleiding volgt. Bij voorkeur (Bedrijfs)Economie / Financieel / Economie & Recht / Accounting / Risk Management.

We zoeken een dame/heer die actief in ons team kan meedraaien op alle Operational Risk activiteiten. De activiteiten zijn divers, dynamisch en vaak ook ad hoc. Dit vergt specifieke competenties, onder andere pragmatisch, zelfstandig, initiatiefrijk, creatief en ondernemend.

Wat wij bieden

Een afwisselende meewerkstage voor 36 uur per week, binnen de divisie Operational Risk & Compliance, locatie Zeist. De startdatum is per 01-02-2019 en je krijgt een stagevergoeding van € 400,- (HBO) of € 450,- (WO) op basis van een werkweek van 36 uur. De definitieve stagewerkzaamheden stemmen we in gezamenlijk overleg af.

Direct solliciteren

Doorlopend