Achmea als werkgever

Achmea is de grootste digitale verzekeraar van Nederland. Met sterke merken als Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO heb je ongetwijfeld wel eens van ons gehoord. We verzekeren onze 10 miljoen klanten tegen schade, voor zorg en voor hun leven. En om dat te kunnen doen, blijven we innoveren.

We werken met 14.500 collega’s op 8 locaties in Nederland, én in het buitenland, aan onze toekomst waarin gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voorop staan. Het is onze taak om relevant te blijven voor al onze klanten. Niet alleen nu, maar ook later.

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Hierin zijn we toonaangevend in de wereld van verzekeringen. Dat zijn we al 200 jaar. En… dat willen we over 200 jaar nog steeds te zijn. Ons inzetten voor levensgeluk van onze klanten: daar maken we ons hard voor. Verzekeren heeft alles te maken met je goed voelen. We investeren in producten en diensten die dat goede gevoel aan ons klanten geven. Een verzekeraar die er is voor iedereen. En dat gaat verder dan alleen onze eigen klanten.

Dé verzekeraar van de toekomst

We leven in een wereld waar zelfrijdende auto’s inmiddels hun intrede hebben gedaan en waar steeds meer aandacht is voor preventie. Met name als het op verzekeren aankomt. Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers: mensen die durven dromen en die deze dromen waarmaken. Als je dat vertaalt naar Achmea, betekent dat nieuwe manieren van verzekeren en het veranderen van risicomodellen. Maar er is nog zoveel meer te doen om ons dé verzekeraar van de toekomst te maken. Ontdek het zelf! De wereld verandert. Dus wij ook. En hoe zit dat met jou?

Achmea-locaties: Zeist, Leiden, Tilburg, Apeldoorn, Leusden, Amsterdam en Leeuwarden

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijachmea.nl of www.achmea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met:

  • Noor Kok
  • noor.kok@achmea.nl
  • 06-10882913

Tilburg Career Days

maandag 28 oktober 2019 Tilburg University

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. Last edition, as many did before, the Tilburg Career Days proved to be a success. Right now, we are working hard on the 32nd edition of the event which will take place on November 5th, 6th and 7th 2019.

Ook wij, Achmea, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Tilburg Career Days.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

11 vacatures bij Achmea

IT Management Trainee

Apeldoorn, Leeuwarden, Tilburg Traineeship WO

Financieel Management Trainee

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Tilbur... Traineeship WO

Assetmanager retail

Amsterdam Part-time HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Management Trainee

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Tilbur... Traineeship WO MASTER

Wo Meewerkstagiair Junior Project Ontwikkelaar

Amsterdam Stage WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Hbo/Wo Meewerkstagiair Financieel Controller Reporting

Zeist Meewerkstage HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Evenementen

Maak kennis met Achmea op de volgende evenementen:

28okt

Tilburg Career Days

Tilburg University maandag 28 oktober 2019
09dec

Recruitment Days Groningen

Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen 9 t/m 11 december 2019

Achmea nieuwsberichten

Start in de voorhoede

do 3 november 2016

Ben je bijna of net klaar met je hbo- of universitaire studie? Ontdekken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. ...