Achmea als werkgever

Achmea zoekt Management, Financieel en IT Trainees die onze toekomstige leiders worden.

Wij zijn Achmea

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Deze complexe vraagstukken stellen nieuwe eisen aan de innovatieve kracht van een verzekeraar en de mensen die er werken. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, en ruim 14.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom, een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij uitstek voor ambitieuze recent afgestudeerde academici die al tijdens hun traineeship een hoofdrol naar zich toe durven te trekken in ons voortdurende streven om het verzekeren opnieuw uit te vinden. En die zo bijdragen aan topprestaties in onze performance op alle fronten. Het Management Traineeship, het Financieel Management Traineeship en het IT Management Traineeship vormen een uitstekende start van een veelbelovende carrière.

Een carrière bij Achmea

Kortom, young professionals die beschikken over de nieuwste vakkennis en veranderkracht kunnen bij Achmea aan de slag in uitdagende en vooral persoonlijke traineeships. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Voor het IT Management Traineeship vragen we een master in Informatica, Wiskunde, Business Information Management of een andere relevante studierichting. Ben je afgestudeerd in Control, Accountancy of een andere financiële richting, dan ben je welkom bij het Financieel Management Traineeship. Van de kandidaten voor het algemene Management Traineeship verwachten we een relevante brede academische masteropleiding. We kennen naast een informele sfeer uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Op onze website werkenbijachmea.nl lees je meer over ons bedrijf. En kijk zeker op traineetakeover.nl voor de persoonlijke verhalen en vlogs van onze huidige trainees.

15 vacatures bij Achmea

IT Management Traineeship

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg Traineeship WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Financieel Management Traineeship

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Tilbur... Traineeship WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Management Traineeship

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Tilbur... Traineeship WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Digital Marketing Talent

Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg Full-time WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

HBO/WO Meewerkstage Operational Risk & Compliance

Zeist Meewerkstage WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

HBO Stagiair Schaderegeling

Apeldoorn Stage HBO

Evenementen

Maak kennis met Achmea op de volgende evenementen:

29nov

Centraal Beheer Cyber Battle

Campus Apeldoorn 29 en 30 november 2018

Achmea nieuwsberichten

Start in de voorhoede

do 3 november 2016

Ben je bijna of net klaar met je hbo- of universitaire studie? Ontdekken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. ...